ШАМПОН СО РЕГЕНЕРАТОР

ШАМПОН СО РЕГЕНЕРАТОР

Шифра: 553
  • 240 ден
      


ШАМПОН ЗА КУЧИЊА СО РЕГЕНЕРАТОР 250МЛ

• помага во формирање на природно, сјајно крзно и влакно
• го омекнува влакното, спречува заплеткувања
Состав: : 5-15% анјонски сурфактанти, ≤ 5% амфотерични сурфактанти, не-јонски сурфактанти, парфем, презервирачки материи (метилхлороизотиазолин, метилизотаизолинон).
Предупредувања: Mожна иритација околу очите. Да стои подалеку од дофат на деца. Да се измијат рацете после употреба. Ако шампонот влезе во очи- да се измие со вода неколку минути. Може да предизвика алергиска реакција. Рокот на употреба е втиснат на амбалажата. Само за употреба на домашни миленици.

Coat Conditioning Shampoo

  • extra replenishing
  • eases combing and prevents matts
 
 
Item no.
Properties
RSP

Coat Conditioning Shampoo
2903
Contents: 250 ml
-