СРЕДСТВО ЗА НЕГА НА ШЕПИ

Шифра: 564
  • 190 ден
      


Средство за нега на шепи

Средството за нега на шепи ги штити шепите на вашето милениче. Ја одржува природната еластичност на кожата и спречува да стане тврда и воспалена, исто така спречува и рапукување на кожата и шепите. Се препорачува да се користи во зима како заштита од мраз, сол и песок, но и преку целата година за пешачење на непријатни површини. Со прскање се обезбедува еластичност, водоотпорност и добра заштита. Во случај на подолги прошетки се препорачува повеќе нанесувања.

Начин на употреба: Да се потресе пред употреба. Прснете еднаш или два пати на шепите на миленичето на одалеченост од 20цм, во зависност од големината на шепите.

Состојки: Дејонизирана вода, глицерин, минерални масла, хидроген, кастор масло, восок, д-пантенол, парфем, алое вера

Paw Care Spray

  • for dogs and cats
  • protects paws and pads
  • with beeswax and aloe vera

 
 
Item no.
Properties
RSP

Paw Care Spray
2572
Contents: 50 ml
-