ШАМПОН СО МЕД

ШАМПОН СО МЕД

Шифра: 552
  • 240 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


ШАМПОН ЗА КУЧИЊА СО МЕД 250МЛ

• антибактериско дејство , ја смирува кожата, го омекнува влакното и го штити крзното
• го снабдува влакното со витални супстанци, погоден и за кучиња со долго влакно
Состав: : 5-15% анјонски сурфактанти, ≤ 5% амфотерични сурфактанти, не-јонски сурфактанти, парфем, презервирачки материи (метилхлороизотиазолин, метилизотаизолинон).
Предупредувања: Mожна иритација околу очите. Да стои подалеку од дофат на деца. Да се измијат рацете после употреба. Ако шампонот влезе во очи- да се измие со вода неколку минути. Може да предизвика алергиска реакција.
Рокот на употреба е втиснат на амбалажата. Само за употреба на домашни миленици.

Honey Shampoo

  • supplies skin and coat with vital substances
  • calms the skin and smoothes the hair structure
  • extra replenishing
  • also suitable for long-haired dogs
 
 
Item no.
Properties
RSP

Honey Shampoo
2899
Contents: 250 ml
-

Препорачуваме