ШАМПОН ЗА МАЧКИ

ШАМПОН ЗА МАЧКИ

Шифра: 3670
  • 240 ден
      


ШАМПОН ЗА МАЧКИ 250МЛ

• со екстракт од камилица за помеко и поздраво
крзно
• за нежна нега со ревитализирачки ефект
Состав: : 5-15% анјонски сурфактанти, ≤ 5%
амфотерични сурфактанти, не-јонски сурфактанти, парфем,
презервирачки материи (метилхлороизотиазолин,
метилизотаизолинон).
Предупредувања: Mожна иритација околу очите. Да стои
подалеку од дофат на деца. Да се измијат рацете после
употреба. Ако шампонот влезе во очи- да се измие со вода
неколку минути. Може да предизвика алергиска реакција.
Рокот на употреба е втиснат на амбалажата. Само за
употреба на домашни миленици. Производител: TRIXIE
Heimtierbedarf GmbH & Co. KG Industriestraße 32 24963
Tarp/GERMANY Потекло: Кина Увозник за МК: Сорекс
Дооел Тетово Ул.Христо Антевски Бр.1, 1200 Тетово
Тел:044/33-03-03, www.petcentar.com.mk Е-маил:
sorex_company@yahoo.com

Cat Shampoo

  • especially mild care thanks to chamomile extract
  • revitalising
 
 
Item no.
Properties
RSP

Cat Shampoo
2908
Contents: 250 ml
-