ШАМПОН ЗА КУТРИЊА

ШАМПОН ЗА КУТРИЊА

Шифра: 555
  • 240 ден
      


ШАМПОН ЗА КУТРИЊА

Специјален шампон за кутриња
• со природни хербални екстракти и витамини за нега на крзното и влакното
Состав: 5-15% анјонски сурфактанти, ≤ 5% амфотерични сурфактанти, не-јонски сурфактанти, парфем, презервирачки материи (метилхлороизотиазолин ,метилизотаизолинон).
Предупредувања: Mожна иритација околу очите. Да стои подалеку од дофат на деца. Да се измијат рацете после употреба. Ако шампонот влезе
во очи- да се измие со вода неколку минути. Може да
предизвика алергиска реакција.
Рокот на употреба е втиснат на амбалажата.
Само за употреба на домашни
миленици. 

Puppy Shampoo

  • especially mild and kind to the skin
  • with natural herbal extracts and important vitamins
Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Puppy Shampoo
2906
Contents: 250 ml
-

Puppy Shampoo
2916
Contents: 1 l
-