ШАМПОН ЗА ДОЛГО ВЛАКНО

Шифра: 559
  • 240 ден
      


ШАМПОН ЗА КУЧИЊА СО ДОЛГО ВЛАКНО

• го олеснува чешлањето, спречува заплеткување на влакното
• погодно за кучиња со долго влакно, погоден и за мали кучиња не помали од 12 недели
• погоден за чувствителна кожа
Состав: 5-15% анјонски сурфактанти, ≤ 5% амфотерични сурфактанти, не-јонски сурфактанти, парфем, презервирачки материи (метилхлороизотиазолин,метилизотаизолинон).
Предупредувања: Mожна иритација околу очите. Да стои подалеку од дофат на деца. Да се измијат рацете после употреба. Ако шампонот влезе во очи- да се измие со вода неколку минути. Може да предизвика алергиска реакција.
Рокот на употреба е втиснат на амбалажата.
Само за употреба на домашни миленици.

Long Hair Shampoo

  • eases combing and prevents matts
  • especially suitable for sensitive skin
  • also suitable for young animals from 12 weeks onwards
Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Long Hair Shampoo
2901
Contents: 250 ml
-

Long Hair Shampoo
2911
Contents: 1 l
-