ХИГИЕНСКА ПОДЛОГА ЗА КУТРЕ

Шифра: 3620
 • 195 ден
    


Хигиенска подлога за кутре

 • За брз и ефективен тренинг
 • Може да се користи на лежалки и перници за кучиња
 • Дизајнот дозволува еднакво впивање на течностите
 • Екстремно впивливи
 • Рабовите не дозволуваат разлевање на течностите
 • Направено од природни материјали

Начин на употреба: Ставете ги хигиенските подлоги во близина на местото каде што спие кутрето. Веднаш после јадење и пиење ставете го кутрето на хигиенската подлога се додека не ја изврши својата нужда. Секој нареден пат приближувајте ја подлогата до местото каде што сакате вашето кутре да врши нужда.

Важно: Давајте му грицки после секое користење.

Совет: За полесен и поефективен тренинг користете ја ТРИКСИ течноста за тренинг ( шифра 561 ). Трикси течноста за тренинг се состои од есенцијални масла кој треба да се испрскаат на хигиенските подлоги пред користење. Миризот на маслата го привлекуваат кутрето кон хигиенските подлоги за вршење нужда.

Hygiene Pad Nappy

for house-training

 • can also be used in dog baskets or beds in case of incontinence
 • sealed rim prevents moisture from escaping
 • made of long fibrous, natural cellulose
Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Hygiene Pad Nappy
23410
Measurements: 30 × 50 cm
Contents: 7 pcs.
-

Hygiene Pad Nappy
23411
Measurements: 40 × 60 cm
Contents: 7 pcs.
-

Hygiene Pad Nappy
23412
Measurements: 60 × 60 cm
Contents: 10 pcs.
-

Hygiene Pad Nappy
23413
Measurements: 60 × 90 cm
Contents: 8 pcs.
-

Hygiene Pad Nappy
23417
Measurements: 40 × 60 cm
Contents: 50 pcs.
-

Hygiene Pad Nappy
23418
Measurements: 60 × 60 cm
Contents: 50 pcs.
-