СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ОЧИ

Шифра: 562
  • 250 ден
      


Средство за чисете на очи

Начин на употреба: Нанесете од средството на памук и нежно исчистете ги капаците на очите и околу очите. Не притискајте!

Состав: Дејонизирана вода, глицерин, содиум клорид, цинк

Balm for the Eye Area

  • for dogs, cats and other small animals
  • gentle care and cleaning
  • cleans gently from dust, dirt and contaminants
 
 
Item no.
Properties
RSP

Balm for the Eye Area
2546
Contents: 50 ml
-