СПРЕЈ ЗА ОДБИВАЊЕ ОД МЕСТО

СПРЕЈ ЗА ОДБИВАЊЕ ОД МЕСТО

Шифра: 544
  • 380 ден
      


Спреј за одбивање од место

  • за одбивање од одредени места
  • заштита од гребење и гризење

Начин на употреба: Протресете пред користење. Сите површини треба да бидат чисти пред користење. Напрскајте од далечина од 30цм се додека не стане влажно. Не прскајте на нежни површини. Наместо, испрскајте на крпа или слично и ставете ја на местото кое треба да се заштити. На влажни површини и на топли места напрскувајте повеќе пати во текот на денот.

Keep Off Spray

  • keeps dogs and cats away from the treated areas
  • for indoor and outdoor use
  • protects against scratch and bite marks on furniture and other objects
 
 
Item no.
Properties
RSP

Keep Off Spray
2928
Contents: 175 ml
-