СЕТ ЗА ЗАБИ ПАСТА СО ЧЕТКИ

Шифра: 449
  • 280 ден
      


Паста за заби

  • За кучиња

Начин на употреба: Четкајте ги забите на вашето милениче внимателно со четка за заби и паста за заби, но не повеќе од два пати дневно. Без брзање запознајте го вашето милениче со вкусот на пастата и чуството на четкањето на забите и непцата. Голтањето на пастата е безбедно и не предизвикува несакани реакции.

Внимание: Во случај вашето милениче да има хронички орални заболувања, консултирајте се со ветеринар пред користење на пастата за заби.

Состојки: Сорбитол, кварз, дејонизирана вода, целулозна гума, пропулен глукол, масло од пиперминт, тетрасодиум пирофосфат, минт масло, ментол, лизозим, метил ацетат, цитрал

Dental Hygiene Set

  • for dogs
  • contains: toothpaste with mint (100 g), finger toothbrush, finger massage brush as well as two-sided toothbrush with two different brush heads
 
 
Item no.
Properties
RSP

Dental Hygiene Set
2561
Contents/Weight: 100 g
-