ПАСТА ЗА ЗАБИ МИНТ

ПАСТА ЗА ЗАБИ МИНТ

Шифра: 548
  • 170 ден
      


Паста за заби

  • За кучиња

Начин на употреба: Четкајте ги забите на вашето милениче внимателно со четка за заби и паста за заби, но не повеќе од два пати дневно. Без брзање запознајте го вашето милениче со вкусот на пастата и чуството на четкањето на забите и непцата. Голтањето на пастата е безбедно и не предизвикува несакани реакции.

Внимание: Во случај вашето милениче да има хронички орални заболувања, консултирајте се со ветеринар пред користење на пастата за заби.

Состојки: Сорбитол, кварз, дејонизирана вода, целулозна гума, пропулен глукол, масло од пиперминт, тетрасодиум пирофосфат, минт масло, ментол, лизозим, метил ацетат, цитрал

Toothpaste with Mint

  • for dogs
 
 
Item no.
Properties
RSP

Toothpaste with Mint
2557
Contents/Weight: 100 g
-