КРПА МИКРОФИБЕР

Шифра: 7356
  • 330 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Towel

  • microfibre
  • also suitable for horses


Maschinenwäsche 60 °C

 
 
Item no.
Properties
RSP

Towel
2350
Measurements: 50 × 60 cm
Colour: grey
-

Препорачуваме