Диспензер за кеси неопрен

Шифра: 10092
  • 200 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Poop Bag Dispenser
Item no.: 22852

Product information

  •  with karabiner
  •  neoprene
Item no.: 22852, Contents: 1 roll of 20 bags

Препорачуваме