Пет Центар Скопје

Улица Букурешка Број 5

Пон - Пет 09:00-20:00

Сабота 09:00-16:00

Недела е неработен ден

Тел: 070/ 240 808

Локација


ПЕТ ЦЕНТАР ТЕТОВО

Улица Маршал Тито ББ
Комплекс ВИА

Пон - Саб 8:30 - 20:00

Недела е неработен ден

Тел: 044/33 03 03

ЛОКАЦИЈА


Нашиот бренд

За нашиот квалитет и сериозен однос потврдува долгогодишната традиција на работа од 1993 година. Со секојдневно настојување да понудиме подобри и поквалитетни производи  за поголемо задоволство на потрошувачите, нашата фирма Пет Центар успева да стане водечка компанија во Македонија.