2 ВИСЕЧКИ САДА ЗА КАФЕЗ

2 ВИСЕЧКИ САДА ЗА КАФЕЗ

Шифра: 627
  • 70 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Set of Hanging Bowls, Plastic

  • plastic
  • hanging


 
 
Item no.
Properties
RSP

Set of Hanging Bowls, Plastic
5475
Measurements: 50 ml/5.5 cm
Contents: 2 pcs.
-

Препорачуваме