ЈАСЛИ ЗА СЕНО

Шифра: 687
  • 160 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Screw-On Hay Manger

Ideal for natura small animal hutches

  • metal, powder coated

 
 
Item no.
Properties
RSP

Screw-On Hay Manger
6099
Measurements: 22 × 16 × 6 cm
-

Препорачуваме