ЈАЖЕ СПИРАЛНО

ЈАЖЕ СПИРАЛНО

Шифра: 7801
  • 590 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Spiral Rope Perch

  • pure cotton
  • various colours

 
 
Item no.
Properties
RSP

Spiral Rope Perch
5164
Measurements: 50 cm/ø 21 mm
for e.g.: parakeets, cockatiels
Colour: various
-

Препорачуваме