ШАМПОН ХЕРБАЛ

ШАМПОН ХЕРБАЛ

Шифра: 551
  • 240 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


ШАМПОН ЗА КУЧИЊА ХЕРБАЛ 250МЛ

За ревитализирачки ефект
• со природни хербални екстракти
Состав: 5-15% анјонски сурфактанти, ≤ 5% амфотерични сурфактанти, не-јонски сурфактанти, парфем, презервирачки материи (метилхлороизотиазолин,
метилизотаизолинон).
Предупредувања: Mожна иритација околу очите. Да стои подалеку од дофат на деца. Да се измијат рацете после употреба. Ако шампонот влезе во очи- да се измие со вода неколку минути. Може да предизвика алергиска реакција. Рокот
на употреба е втиснат на амбалажата.
Само за употреба на домашни миленици.

Herbal Shampoo

  • revitalising
  • with natural herbal extracts
 
 
Item no.
Properties
RSP

Herbal Shampoo
2900
Contents: 250 ml
-

Препорачуваме