ШАМПОН СО АЛОЕ ВЕРА

ШАМПОН СО АЛОЕ ВЕРА

Шифра: 554
  • 240 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


ШАМПОН ЗА КУЧИЊА СО АЛОЕ ВЕРА 250МЛ

• ја снабдува кожата и влакното со витални материи, погоден за чувствителна кожа, исто така и за кучиња со долго влакно
• алоето ja задржува влагата во кожата
Состав: 5-15% анјонски сурфактанти, ≤ 5% амфотерични сурфактанти, не-јонски сурфактанти, парфем, презервирачки материи (метилхлороизотиазолин, метилизотаизолинон).
Предупредувања: Mожна иритација околу очите. Да стои подалеку од дофат на деца. Да се измијат рацете после употреба. Ако шампонот влезе во очи- да се измие со вода неколку минути. Може да предизвика алергиска реакција.
Рокот на употреба е втиснат на амбалажата. Само за употреба на домашни миленици.


Aloe Vera Shampoo

  • supplies skin and coat with vital substances
  • especially suitable for sensitive skin
  • locks moisture into the skin
  • also suitable for long-haired dogs
Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Aloe Vera Shampoo
2898
Contents: 250 ml
-

Препорачуваме