ШАМПОН ПРОТИВ ПРВУТ

ШАМПОН ПРОТИВ ПРВУТ

Шифра: 547
  • 240 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


ШАМПОН ЗА КУЧИЊА ПРОТИВ ПРВУТ 250МЛ

• aктивно се бори против формирање на првут
• спречува негово појавување
Состав: : 5-15% анјонски сурфактанти, ≤ 5% амфотерични сурфактанти, не-јонски сурфактанти, парфем, презервирачки материи (метилхлороизотиазолин, метилизотаизолинон).
Предупредувања: Mожна иритација околу очите. Да стои подалеку од дофат на деца. Да се измијат рацете после употреба. Ако шампонот влезе во очи- да се измие со вода неколку минути. Може да предизвика алергиска реакција. Рокот на употреба е втиснат на амбалажата. Само за употреба на домашни миленици. 

Anti-Dandruff Shampoo

  • prevents new dandruff forming
  • extra replenishing
 
 
Item no.
Properties
RSP

Anti-Dandruff Shampoo
2904
Contents: 250 ml
-

Препорачуваме