ШАМПОН НЕУТРАЛ

Шифра: 549
  • 240 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


ШАМПОН НЕУТРАЛЕН ЗА КУЧИЊА И
МАЧКИ

• за блага нега на крзното без додадени
парфеми и бои
Состав: : 5-15% анјонски сурфактанти, ≤ 5% амфотерични сурфактанти, не-јонски сурфактанти, парфем, презервирачки материи (метилхлороизотиазолин, метилизотаизолинон).
Предупредувања: Mожна иритација околу очите. Да стои подалеку од дофат на деца. Да се измијат рацете после употреба. Ако шампонот влезе во очи- да се измие со вода неколку минути. Може да предизвика алергиска реакција.
Рокот на употреба е втиснат на амбалажата.
Само за употреба на домашни миленици.

Neutral Shampoo

  • for dogs and cats
  • no fragrances and colourants
  • especially mild care
Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Neutral Shampoo
2907
Contents: 250 ml
-

Neutral Shampoo
2917
Contents: 1 l
-

Препорачуваме