ШАМПОН ЗА ЦРНО ВЛАКНО

ШАМПОН ЗА ЦРНО ВЛАКНО

Шифра: 560
  • 240 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


ШАМПОН ЗА ЦРНО ВЛАКНО

Специјален шампон за кучиња со црно влакно 250мл
• за црна или друга темна боја на крзно
• ја зацврстнува црната боја на влакното
• делумно хидратизира
Состав: 5-15% анјонски сурфактанти, ≤ 5% амфотерични сурфактанти, не-јонски сурфактанти, парфем, презервирачки материи (метилхлороизотиазолин, метилизотаизолинон).
Предупредувања: Mожна иритација околу очите. Да стои подалеку од дофат на деца. Да се измијат рацете после употреба. Ако шампонот влезе во очи- да се
измие со вода неколку минути. Може да предизвика алергиска реакција.
Рокот на употреба е втиснат на амбалажата.
Само за употреба на домашни миленици.

Colour Shampoo

  • for a more intense coat colour
  • for black or dark-coloured coats
  • extra replenishing
 
 
Item no.
Properties
RSP

Colour Shampoo
2915
Contents: 250 ml
-

Препорачуваме