ХРАНИЛКА / ПОИЛКА

Шифра: 639
  • 70 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Water and Feed Dispenser, Plastic

  • plastic
  • item no. 5450 with landing perch

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Water and Feed Dispenser, Plastic
5410
Measurements: 50 ml/11 cm
Colour: various
-

Препорачуваме