ХРАНИЛКА / ПОИЛКА

Шифра: 620
  • 190 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Water and Feed Dispenser, Plastic

  • with landing perch
  • plastic


 
 
Item no.
Properties
RSP

Water and Feed Dispenser, Plastic
5450
Measurements: 265 ml/15 cm
Colour: various
-

Препорачуваме