ХРАНИЛКА ИНКА

Шифра: 645
  • 120 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Food Dispenser, plastic

  • plastic
  • fill from above

 
 
Item no.
Properties
RSP

Food Dispenser, plastic
5418
Measurements: 150 ml/12 cm
Colour: various
-

Препорачуваме