ТУНЕЛ ЗА МАЧКИ

ТУНЕЛ ЗА МАЧКИ

Шифра: 8126
  • 680 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Playing Tunnel

  • fleece
  • sewn-in rustling foil
 
 
Item no.
Properties
RSP

Playing Tunnel
4291
Measurements: ø 25 × 50 cm
Colour: light grey/pink
-


Препорачуваме