ТРКАЛА ЗА ГУЛИВЕР ТРАНСПОРТЕР

ТРКАЛА ЗА ГУЛИВЕР ТРАНСПОРТЕР

Шифра: 584
  • 1,610 ден
    Unit price per 
  • Заштеди 690 ден
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Wheels for Gulliver

  • 2 steerable front wheels with blocking system
  • 2 fixed rear wheels


 
 
Item no.
Properties
RSP

Wheels for Gulliver
3988
for item: 39871-39874
Contents: 4 pcs.
-

Препорачуваме