ТОАЛЕТ КИТИ

Шифра: 7919
  • 250 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Junior Kitty Litter Tray

  • for small cats and kittens
  • plastic

 
 
Item no.
Properties
RSP

Junior Kitty Litter Tray
4042
Measurements: 27 × 9 × 37 cm
Colour: various
-


Препорачуваме