ТЕЧНОСТ ЗА ТРЕНИНГ ЗА МОКРЕЊЕ

Шифра: 561
  • 280 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Течност за тренинг за мокрење

  • се нанесува на хигиенските подлоги
  • мирисот прави полесно на кутрето да го најде местото за вршење нужда

Начин на употреба: Нанесете 2 до 3 капки на хигиенската подлога и ставете ја блиску до креветчето на вашето куче. Веднаш после јадење или пиење ставете го кутрето на хигиенската подлога додека не изврши нужда. После секое користење ставете 2-3 капки и постепено поместувајте ја хигиенската подлога се до посакуваната локација.

Важно: Давајте му грицки после секоја правилна употреба.

House Training

For effective training

  • to drip/spray on hygiene pad
  • odour makes it easier for the dog to find the place to relieve himself
Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

House Training
2934
Contents: 50 ml
Version: drops
-

House Training
29342
Contents: 175 ml
Version: spray
-

Препорачуваме