ТЕРМО КИЛИМ ЗА ВО ТРАНСПОРТЕР

Шифра: 769
  • 350 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Non-Slip Mat

  • short-haired plush cover (polyester)
  • foam padding
  • especially suitable for Capri
  • non-slip bottom
  • colour: grey


Maschinenwäsche 30 °C

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Non-Slip Mat
38872
for item: 39806/3982
Measurements: 26 × 46 cm
Colour: grey
-

Non-Slip Mat
38873
for item: 39807/3983/39861
Measurements: 29 × 51 cm
Colour: grey
-

Препорачуваме