ТЕРМОМЕТАР СТАКЛЕН

ТЕРМОМЕТАР СТАКЛЕН

Шифра: 32
  • 54 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Thermometer

  • measuring range: 0–40 °C
  • with suction holder

 
 
Item no.
Properties
RSP

Thermometer
8605
Measurements: 11 cm
-

Препорачуваме