ТЕРМОМЕТАР ЛЕПЕНКА

ТЕРМОМЕТАР ЛЕПЕНКА

Шифра: 33
  • 74 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Self-adhesive Thermometer

  • measuring range: 18–34 °C

 
 
Item no.
Properties
RSP

Self-adhesive Thermometer
8600
Measurements: 13 cm
-

Препорачуваме