СУВ ШАМПОН

СУВ ШАМПОН

Шифра: 558
  • 200 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


СУВ ШАМПОН

За кучиња, мачки и други мали животни 100гр
• го освежува и чисти влакното без употреба на вода
• ги неутрализира лошите миризби
• може да се употребува почесто, посебно за мали животни над 12 недели
Состав: етанол (0.5%-0.8%), талк (96.2%- 97.65%), пантенол (0.2%-0.5%), циклодекстрин (1.5%-2%), триклосан (0.05%- 0.2%), парфем (0.1%-0.3%)
Предупредувања: Да стои подалеку од дофат на деца. Да се измијат рацете после употреба. Може да предизвика алергиска реакција. Ако се појави црвенило, да се измие со сапун и вода. Рокот на употреба е втиснат на амбалажата. Само за употреба на домашни миленици.


Dry Shampoo

  • for dogs, cats and other small animals
  • powder as an alternative to bathing in water
  • optimal for using on journeys
  • deodorises and gently cleans the coat
  • also suitable for young animals from 12 weeks onwards
Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Dry Shampoo
29181
Contents/Weight: 100 g
-

Препорачуваме