СТАПЧИЊА ДРВЕНИ

Шифра: 3
  • 200 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Set of Wooden Perches

  • with plastic tips
Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Set of Wooden Perches
5520
Measurements: 35 cm/ø 10 & 12 mm
Contents: 2 × 2 pcs.
-

Set of Wooden Perches
5521
Measurements: 45 cm/ø 10 & 12 mm
Contents: 2 × 2 pcs.
-

Препорачуваме