СПРЕЈ ПРОТИВ ГРИЗЕЊЕ

Шифра: 542
  • 320 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Спреј против гризење

  • ги штити предметите од кучињата што сакаат да гризат

Начин на употреба: Спрејот помага при тренинг. Протресете пред употреба. Пред употреба проверете дали бојата избледува со прскање на неважно место. Напрскајте на предметите што сакате да ги заштитите од гризење или лижење.

Важно: Пред употреба прочитајте го упатството за употреба. Држете подалку од дофат на деца.

Chewing Stop Margosa

  • protects objects from dogs that love to chew with its bitter taste
  • largely fragrance free


 
 
Item no.
Properties
RSP

Chewing Stop Margosa
2931
Contents: 175 ml
-

Препорачуваме