СПРЕЈ ЗА ОДБИВАЊЕ ОД ПАРЕЊЕ

СПРЕЈ ЗА ОДБИВАЊЕ ОД ПАРЕЊЕ

Шифра: 545
  • 368 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Спрејот за одбивање од парење го неутрализира и го прикрива миризот на женските кучиња во сезона на парење. На тој начин ги одбива машките кучиња.

Инструкции за користење: Кога сезоната на парење ќе започне, се напрскува на кучката на почетокот на опашот со 2 или максимум 3 распрскувања на дистанца од околу 10цм. Во случај на слободно движење на кучката се напрскува до 5 пати во денот, во спротивно пред секое шетање. Ве молиме не ја оставајте кучката без надзор во сезона на парење. Сите остатоци може да се остранат со универзално средство за чистење. Целосно празните шишиња може да се рециклираат. Ако шишињата не се целосно празни, однесете ги на места за рециклирање на хемикалии за домашна употреба.

Активни состојки: 5г/кг Гераниол

Прочитајте пред користење: Да се користи по наведените инструкции. Неправилното користење може да доведе до несакани ефекти. Лесно запалива течност и дим. Содржи еукалиптусово масло, Гераниол. Може да предизвика алергиски реакции. Да се држи подалеку од дофат на деца. Да се држи подалеку од топлина/искри/оган/топли површини. Да не се става на очи, кожа или облека. Во случај на голтање на производот: Јавете се на надлежните органи во случај на несакани ефекти.

Keep Off Male Dogs Spray

  • for external use on females in season
 
 
Item no.
Properties
RSP

Keep Off Male Dogs Spray
2927
Contents: 175 ml
-

Препорачуваме