СКАЛИЧКИ ДРВЕНИ

Шифра: 1
  • 90 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Wooden Ladder

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Wooden Ladder
5811
Measurements: 4 rungs/20 cm
for e.g.: canaries, budgies
-
Wooden Ladder 5812 Measurements: 5 rungs/24 cm
for e.g.: canaries, budgies

Wooden Ladder
5813
Measurements: 6 rungs/28 cm
for e.g.: canaries, budgies
-

Препорачуваме