СЕТ ПЛАСТИЧНА ПОРЦИЈА

СЕТ ПЛАСТИЧНА ПОРЦИЈА

Шифра: 587
  • 635 ден
    Unit price per 
  • Заштеди 159 ден
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Trixie ( Trixie) Tray for dogs. 2 bowls.

Bowl size 0.9 l diameter ø 14 cm

Total size 56 × 14 × 40 cm

Препорачуваме