СЕТ ШПРИЦ

СЕТ ШПРИЦ

Шифра: 451
  • 80 ден
    Unit price per 
  • Заштеди 26 ден
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Suckling Aid

  • with 3 silicone teats
  • capacity 10 ml
 
 
Item no.
Properties
RSP

Suckling Aid
2422
Measurements: 10 ml
-

Препорачуваме