СЕТ ЦУЦЛА

СЕТ ЦУЦЛА

Шифра: 450
  • 240 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Suckling Bottle Set

  • with bottle brush and 3 silicone teats
  • capacity 57 ml
 
 
Item no.
Properties
RSP

Suckling Bottle Set
4193
Measurements: 57 ml
-

Препорачуваме