РОТИРАЧКА ЅВЕЗДА СО ТОПКИ

РОТИРАЧКА ЅВЕЗДА СО ТОПКИ

Шифра: 636
  • 119 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Ferris Wheel

  • with little rattling balls
  • plastic

 
 
Item no.
Properties
RSP

Ferris Wheel
5355
Measurements: 10 cm
Colour: various
-

Препорачуваме