РИНГ СО ТОПЧЕ И ГЛУВЧЕ

РИНГ СО ТОПЧЕ И ГЛУВЧЕ

Шифра: 701
  • 490 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Crazy Circle

  • with plush mouse (polyester) on a spring and toy ball
  • plastic

 
 
Item no.
Properties
RSP

Crazy Circle
4135
Measurements: ø 24 × 29 cm
-

Препорачуваме