РАСПРСКУВАЧ КАМЕН

Шифра: 41
  • 54 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Air Outlet Stone

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Air Outlet Stone
8590
Measurements: 10 × 2.3 × 2.4 cm
-

Air Outlet Stone
8591
Measurements: 15 × 2.3 × 2.4 cm
-

Препорачуваме