РАМПА ЗА АВТОМОБИЛ

Шифра: 858
  • 5,150 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


folding ramp, plastic/sandpaper

  • non-slip tread
  • weight 4.5 kg

 
 
Item no.
Properties
RSP

folding ramp, plastic/sandpaper
3939

-

Препорачуваме