РАЗДЕЛНИК ЗА ЦРЕВО ТРИСТРАН 2КОМ

РАЗДЕЛНИК ЗА ЦРЕВО ТРИСТРАН 2КОМ

Шифра: 53
  • 55 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Set of T-Pieces

  • plastic

 
 
Item no.
Properties
RSP

Set of T-Pieces
8038
Measurements: ø 5 mm
Contents: 2 pcs.
-

Препорачуваме