РАЗДЕЛНИК ЗА ЦРЕВО СО РЕГУЛАТОР

РАЗДЕЛНИК ЗА ЦРЕВО СО РЕГУЛАТОР

Шифра: 44
  • 50 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


T-Connector with Valve

  • plastic
  • adjustable valve allows quantity regulation

 
 
Item no.
Properties
RSP

T-Connector with Valve
8039
Measurements: ø 5 mm
-

Препорачуваме