ПРОЦИЈА КЕРАМИЧКА ДВОЈНА

ПРОЦИЈА КЕРАМИЧКА ДВОЈНА

Шифра: 4750
  • 470 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Double Bowl

  • ceramic
  • dishwasher suitable

 
 
Item no.
Properties
RSP

Double Bowl
4014
Measurements: 2 × 0.15 l/ø 11 cm
Colour: white
Contents: 2 pcs.
-

Препорачуваме