ПОРЦИЈА РОСТФРАЈНА СО ДРЖАЧ

Шифра: 7333
  • 230 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Bowl with Holder, Stainless Steel

  • with screw attachment
  • chrome holder

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Bowl with Holder, Stainless Steel
5497
Measurements: 300 ml/ø 9 cm
-

Bowl with Holder, Stainless Steel
5498
Measurements: 600 ml/ø 12 cm
-

Bowl with Holder, Stainless Steel
5499
Measurements: 900 ml/ø 14 cm
-

Препорачуваме