ПОРЦИЈА РОСТФРАЈНА СО ДРЖАЧ

Шифра: 7925
  • 130 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Bowl with Holder, Stainless Steel

  • hanging
  • chrome holder

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Bowl with Holder, Stainless Steel
5493
Measurements: 150 ml/ø 7 cm
-

Bowl with Holder, Stainless Steel
5494
Measurements: 300 ml/ø 9 cm
-

Bowl with Holder, Stainless Steel
5496
Measurements: 900 ml/ø 14 cm
-

Препорачуваме