ПОРЦИЈА МОБИЛНА

Шифра: 342
  • 150 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Travel Drinking Bowl

  • collapsible
  • polyester

 
 
Item no.
Properties
RSP

Travel Drinking Bowl
2481
Measurements: 1.8 l
Colour: red
-

Препорачуваме